Choose selection parameters

Guided
Duration (days):
Grading
TERMALISME AL PAÍS DELS ILERGETS - Selfguided
Una oportunitat única de combinar patrimoni i descans! Visitar Verdú i el seu impressionant jaciment amb reconstruccions fidels a l’època i desconnectar a les aigües termals de la propera Vallfogona de Riucorb. A què esperes?

Dia 1 - dissabte.

La ruta comença al poble de Verdú on conèixer de prop la seva ceràmica artesanal, el Castell (medieval) de Verdú i, evidentment, el seu jaciment ibèric que sorprèn per la seva reconstrucció de dues llars i uns forns que reprodueixen fidelment com els seus habitants vivien i coïen la ceràmica. Dinar (lliure). A la tarda ens endinsarem al Verdú més autèntic: veure el procés artesà de la ceràmica al taller Roca Caus o Ceràmica Taller Obert (consulta’ns...

Culture and heritageRuta dels IbersCatalonia - Lleida
+ information
Duration: 2 dies - 1 nit
Guided: Selfguided
Grading:
Km:
OLI I VI AL PAÍS DELS ILERGETS - Selfguided
Recorre la zona de Catalunya que acull la producció d’un dels millors olis del món i el vi DO Costers del Segre, i descobreix el fantàstic patrimoni que s’amaga entre les seves terres!

Dia 1 - dissabte.

La ruta comença a l’Agrobotiga Oficina de Turisme d’Arbeca, on farem un tast d’oli, veurem un audiovisual i farem una visita al Molí de la Cooperativa i al Molí Municipal de Ca l’Argilés.

Dinar (lliure) amb cuina d’Oli a les nombroses opcions que ofereix l’entorn.

A la tarda podrem visitar el celler Vinya els Vilars, que forma part de la DO Costers del Segre i que ens ofereix una visita al celler, la degustació dels seus vins i el...

Culture and heritageRuta dels IbersCatalonia - Lleida
+ information
Duration: 2 dies - 1 nit
Guided: Selfguided
Grading:
Easy
Km: